Stewart DUNCAN

• Atividade total 5
  • Última atividade
  • Membro desde
  • Seguindo 0 usuário
  • Seguido por 0 usuário
  • Votos 0
  • Assinaturas 3

Visão geral da atividade

Atividade mais recente por Stewart DUNCAN
  • Stewart DUNCAN comentou,

Hello, Not sure if anyone else has experienced this issue:- When logged in as an agent in Rainbow, the hold button is no longer present during a call. I have screenshots of it working correctly in ...

• Stewart DUNCAN criou uma publicação,

Contact Center Agent - Hold Button Disappeared

When logged in as an agent in Rainbow, the hold button is no longer present during a call. I have screenshots of it working correctly in web version 2.94.9.  It is not present in version 2.96.7 sin...